De Mistgenerator

Mistgenerator

Tegenwoordig is een alarminstallatie alleen niet meer voldoende voor de beveiliging van uw bedrijf, inbrekers weten dat ze al snel 10 minuten de tijd hebben om uw kostbare goederen te stelen voordat de politie aanwezig kan zijn. Met een mistgenerator ontneemt u de inbrekers het zicht in uw winkel en wordt het onmogelijk voor hun om uw goederen te stelen.

De mistgenerator stoot in korte tijd een grote hoeveelheid mist uit in de ruimte waarin deze is geplaatst, de mist is volkomen veilig maar wel hartstikke vervelend voor de inbreker of overvaller die al snel zal beslissen om zijn poging af te breken.

Bij een overval spuit de mistgenerator een grote hoeveelheid mist tussen u en de overvaller, omdat overvallers weten dat ze maar een paar seconden hebben om hun slag te slaan zullen ze in dat gebal al snel het hazenpad kiezen.

Er zijn verschillende aanbieders van mistmachines, waaronder bandit, grumpy & protect. Er zitten echter wel grote verschillen tussen deze aanbieders wanneer het op kwaliteit aan komt. Als u alleen een magazijn wilt beschermen dan is een goedkopere versie perfect, deze is iets trager met de uitstoot, iets dat u natuurlijk niet wilt als u op zoekt bent naar overvalpreventie – kies dan voor de duurdere mistgenerator.

De meeste mistgeneratoren kunnen eenvoudig worden bijgevuld of hebben een simpel systeem waarbij u de cilinder met mist zelf kunt vervangen.

De prijzen van een mistgenerator lopen uiteen van 800 tot 2500 euro. Dit heeft vooral te maken met de uitstoot capaciteit en uiteraard de kwaliteit van de machine zelf.

Soms is 1 grote mistgenerator ideaal, maar in andere gevallen is het beter om meerdere kleinere generatoren te plaatsen zodat de mist op verschillende plaatsen in uw winkel wordt gespoten.

De mist uit de mistgenerator zal na een tijdje vanzelf verdwijnen, de mist is geheel onschadelijk en u hoeft zelf niks schoon te maken, de mist laat een munt geur achter.

De mistgenerator aangesloten op een alarminstallatie van V&S Beveiliging is ideaal voor bijna iedere winkel waarbij er veel waardevolle spullen worden opgeslagen of waarin vaak veel cash aanwezig is.

Voor meer informatie over de mistgenerator of om er direct 1 aan te schaffen en te laten installeren kunt u terecht bij V&S Beveiliging.

Klik hier voor informatie over alarmsysteem met mist generator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *