Meldkamer abonnementen

Zoekt u een beveiligingssysteem met een meldkamer abonnement?

Er zijn verschillende abonnementen te verkrijgen voor uw alarmsysteem. Een abonnement kan zowel maandelijks of jaarlijks worden afgenomen bij een installateur van het alarmsysteem. De hoogte van het abonnement mede hangt af van de hoogte van het risico wat er moet worden beveiligd. Standaard is een inbraakmelding, sabotage en en een testmelding per 24 uur. U kunt extra opties nemen zoals controle op inschakelingen en overval meldingen.
Bij een hoog risico pand wordt een alarmsysteem met een dubbele kiezer uitgevoerd. Wanneer een kiezer/provider een uitval heeft is er een back-up via de andere kiezer. Er is dus een betere garantie op doormelding. De primaire back-up wordt tegenwoordig via het internet aangesloten. Er zijn dan geen telefoonkosten voor de doormelding. De back-up lijn wordt vaak via een data sim abonnement aangesloten. Deze module wordt direct in de centrale unit van het alarmsysteem aangesloten.

De kosten van een meldkamer variƫren omdat er verschillende diensten kunnen worden aangeboden. Hogere risicoklasse systemen moeten een bewakingsdienst hebben voor opvolging van een inbraak alarm.
Kies daarom zorgvuldig uw alarm opvolgingsdienst. Advies is om een lokale bewakingsdienst in te schakelen. Deze zijn sneller bij het pand om het risico te beperken.

Een alarminstallatie mag alleen op een meldkamer als deze gekeurd is. Zie hiervoor de lijst van stichting REQ.

Klik hier voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *