Technische Beveiligingsbedrijven

Een technisch beveiligingsbedrijf welke beveiligingssystemen levert is een bedrijf dat onder andere alarmsystemen en bewakingscamera’s installeert en onderhoud. Sommige beveiligingsbedrijven leveren meer diensten dan dat en zijn meer een installatiebedrijf dan een beveiligingsbedrijf.

Als u voor uw bedrijf of onderneming een inbraakalarm wilt laten installeren dan kunt u het beste op zoek gaan naar een technisch borg erkend beveiligingsbedrijf. Deze kunnen het alarmsysteem professioneel installeren en indien deze voldoet aan alle veiligheidseisen die uw verzekering stelt dan krijgt u van het beveiligingsbedrijf een certificaat, dit is een borg certificaat.

Technische beveiligingsbedrijven onderhouden ook alarmsystemen, door onder andere de alarmeringen te controleren, onderdelen te vervangen of toe te voegen voor uw bedrijf.

veb2

Kijk hier voor VEB Beveiligingsbedrijven in uw regio

De meeste beveiligingsbedrijven leveren ook bewakingscamera’s en toegangscontrole, bijvoorbeeld speciale deursloten en full-hd camerabewaking. Vaak kunt u dit in combinatie met elkaar aanschaffen en laten installeren.

Verwar een technisch beveiligingsbedrijf niet met een bedrijf die bedrijfsbeveiliging levert, Bedrijfsbeveiliging bedrijven leveren vaak alleen bewakers en niet de technische kant van de beveiliging.

Het is vaak wenselijk om een lokale installateur te vinden voor uw beveiligingssysteem, dit zodat deze snel ter plekke kan zijn indien er een storing is. Er zijn ook beveiligingsbedrijven die landelijk opereren en zodoende overal monteurs hebben.

Partner voor beveiliging:

https://beveiliging.gigago.nl/

Voor welk beveiligingsbedrijf kiest u? laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *